BLOGI

Kotisi ja työpaikkasi turvallisuusympäristö ansaitsee huomiosi

Alta löydät artikkeleja kodin, vapaa-ajan ja työpaikan turvallisuuteen liittyen. Olethan meihin yhteyksissä, mikäli kaipaat lisätietoa käsiteltyjen aihepiirien tai palveluidemme ja tuotteidemme osalta.

Paloturvallisuus
Suomen Sammutinpalvelu

Paloturvallinen joulu

Kynttilät, ruoanlaitto ja saunominen kuuluvat olennaisena osana joulun viettoon. Paloturvallisuuteen keskittymällä ja onnettomuudet välttämällä joulu on jatkossakin iloinen juhla.

Lue lisää »
Paloturvallisuus
Suomen Sammutinpalvelu

Palovaroittimen asennus oikein

Palovaroittimen ensisijainen tehtävä on pelastaa henkesi tulipalon sattuessa, sillä sen hälytysääni nopeuttaa tulipalon havaitsemista ja voi antaa ratkaisevat lisäsekunnit aikaa rakennuksesta poistumiselle.

Lue lisää »
Vapaa-aika
Suomen Sammutinpalvelu

Turvallisesti mökillä

Mökillä vietetään paljon aikaa varsinkin kesäisin. Tulipaloriskiä lisäävät tulisijojen käyttö, vanhat sähkölaitteet sekä grillaus, joka on monen mökkeilijän vakiopuuhaa. Mökin paloturvallisuus onkin syytä ottaa vakavasti.

Lue lisää »
Kolme sammutinta rivissä
Alkusammutus
Suomen Sammutinpalvelu

Testaa tietosi alkusammutuksesta

Alkusammutuksella pyritään sammuttamaan tai rajaamaan jo alkaneita paloja sekä ehkäisemään suuria omaisuus- ja henkilövahinkoja. Varaudu jo ennalta ja päivitä tietosi ja taitosi, jotta tiedät kuinka toimia mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Lue lisää »
Kolme erilaista käsisammutinta
Sammuttimet
Suomen Sammutinpalvelu

Sammuttimen valintaopas

Valitse avullamme oikeanlainen sammutin. Koska sammuttimien käyttökohteet vaihtelevat, käsisammuttimiakin on erilaisia. Tästä saat lisätietoa siitä, mitä kirjaimet, luvut ja eri aineosat tarkoittavat ja mikä niiden vaikutus on erilaisiin paloihin.

Lue lisää »