Korkeatasoiset paloturvatuotteet Kaarinasta

KÄSISAMMUTTIMET
PIKAPALOPOSTIT
VAROITTIMET
KOEPONNISTUKSET JA PULLOJEN TÄYTÖT
KÄSISAMMUTTIMIEN ESITTELYT

Suomen Sammutinpalvelu edustaa korkeatasoisia Housegard-paloturvatuotteita. Meiltä löytyvät mm. käsisammuttimet erilaisiin käyttötarkoituksiin, palovaroittimet, sammutuspeitteet sekä ensiapulaukut. Voit kysellä tuotteista sammutintarkastajiltamme, tai käydä suoraan ostoksille Safety Partnersin verkkokauppaan. Neuvomme mielellämme paloturvatuotteiden käyttöön liittyvissä asioissa. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tutustu: Housegard paloturvallisuustuotteet -esite

Käsisammuttimet

ovat tehokkaita alkusammutusvälineitä. Sammutin kannattaa valita aina käyttöalueen ja todennäköisimmän palotyypin mukaisesti. Autamme tarvittaessa sopivan sammuttimen valinnassa. Tutustu myös  käsisammuttimien valintaoppaaseemme sekä käsisammuttimien esittelyihin

Valikoimistamme löytyvät muun muassa

  • Jauhesammuttimet 2 kg, 6 kg ja 12 kg
  • Vaahtosammuttimet 6 ltr ja 9ltr
  • Hiilidioksidisammuttimet 2 kg ja 5 kg
  • Litiumakkusammuttimet 500ml ja 4,8 ltr

Tutustu tuotteisiin tarkemmin Safety Partnersin verkkokaupassa »

Kauttamme saat näppärästi sammuttimien määräaikaishuollot ja tarkastukset. Voit tulla Kaarinan toimipisteelleemme ilman ajanvarausta, tai sopia yrityskäynnistä kanssamme. Löydät yhteystietomme täältä.

 

Pikapalopostit   

Järjestämme uudet pikapalopostit ja tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen. Tarjoamme myös tarkastus- ja huoltopalvelut kaikkiin olemassa oleviin pikapaloposteihin.

Lue pikapaloposteista lisää täältä.

Varoittimet  

Valikoimastamme löytyy optiset ja ioniset palovaroittimet, häkävaroittimet, kaasuvaroittimet sekä vesivuotovaroittimet.
Optinen palovaroitin havaitsee nopeasti kytevän palon, kun taas ioninen reagoi erityisesti liekkipaloon. Kaasuvaroitin hälyttää säiliöiden ja letkujen kaasuvuodoista. Letkujen vesivuodoista hälyttäminen puolestaan kuuluu vesivuotohälyttimen tehtäviin.

Tutustu varoittimiin tarkemmin täällä.

Koeponnistukset ja pullojen täytöt

Koeponnistukset sammuttimille ja erilaisille kaasu- ja  paineilmapulloille hoituvat asiointipisteellämme Kaarinassa. Hoidamme CO2 -täytöt nopealla aikataululla, jopa saman päivän aikana. Meiltä myös sammutinhuolto.

Käsisammuttimien esittelyt

Meiltä löydät laadukkaat jauhesammuttimet tiloihin, jotka vaativat sammuttimelta enemmän. Jauhesammutin on markkinoiden yleisin käsisammutintyyppi, joka soveltuu moneen käyttökohteeseen.

Tutustu jauhesammuttimiin tarkemmin >>

Laadukkaat vaahtosammuttimet sopivat alkusammutuksen avuksi erityisesti koteihin ja muihin lämpimiin, kuiviin tiloihin.

Tutustu tästä tarkemmin >>

Housegardin hiilidioksidisammuttimet on suunniteltu erityisesti sähköpalojen tukahduttamiseen, mutta myös neste- ja kaasupalot talttuvat tällä tehokkaalla alkusammutusvälineellä.

Lue lisää täältä >>

Housegardin 6 litran AVD-palosammutin on suunniteltu sammuttamaan litiumioniakuista alkavat tulipalot. Sammutusaine on optimoitu siis mm. matkapuhelimien, tietokoneiden sekä sähköautojen akkupalojen tukahduttamiseen. Myös kiinteitä metalleja varten.

Täältä lisää tietoa AVD-sammuttimista >>

CGS 6 litran ABF-vaahtosammuttimella on laajempi käyttöalue kuin perinteisillä vaahtosammuttimilla. Tämä kustomoitu vaahtosammutin soveltuu rasvapalojen lisäksi myös A- ja B-luokan tulipalojen torjuntaan.

Tarkemmat tiedot löydät täältä >>

Pikapaloposti toimii tehokkaana alkusammutusvälineenä kiinteistöissä, joissa on runsaasti herkästi syttyvää materiaalia ja/tai paljon ihmisiä. Käyttökohteita ovat muun muassa oppilaitokset, sairaalat, hotellit, teollisuus- ja toimistorakennukset.

Lue täältä lisää >>

Alkusammutuskaluston tulee löytyä hätätilanteessa nopeasti, ja ripeä rakennuksista poistuminen voi säästää henkiä tulipalon sattuessa. Turvamerkeillä merkitään tärkeiden välineiden paikat ja poistumistiet.

Tutustu täällä tarkemmin >>

Jokaisesta kodista tulee löytyä palovaroitin. Varoittimia tulee sijoittaa kutakin alkavaa 60 neliömetriä tai kerrosta kohti vähintään yksi. Laite tulisi myös vaihtaa 10 vuoden välein, luotettavan hälytyksen takaamiseksi.

Lue täältä lisää >>

Helppokäyttöiset sammutussuihkeet sekä joka kodin sammutuspeitteet helpottavat koko perheen osallistumista alkusammutustilanteissa oikein toimimiseen.

Tutustu täällä lisätarvikkeisiin >>

Käsisammuttimia on moneen lähtöön, koska käyttökohteitakin on erilaisia. Koostimme sinulle oppaan siitä, mitä kirjaimet, luvut ja eri aineosat tarkoittavat ja mikä niiden vaikutus on erityyppisiin paloihin.

Valintaoppaaseen >>