AVD litiumioniakkupalosammutin

6 litran AVD-palosammutin sammuttaa palot litiumioniakuissa sekä kiinteissä metalleissa.

Housegardin 6 litran AVD-palosammutin on suunniteltu sammuttamaan paloja vaikeasti sammutettavissa litiumioniakuissa sekä kiinteissä metalleissa. Litiumioniakkusammutin on testattu ja hyväksytty standardin EN3-7 mukaisesti. Sammuttimen suunnittelussa on toteutettu maksimaalinen suorituskyky ja korkea laatu. Sammutusaine tulee vaihdatuttaa joka viides vuosi.

Siirry ostoksille Safety Partners -turvakauppaan »

Litiumioniakkusammuttimen toiminta

AVD:n korkea vesipitoisuus jäähdyttää palopesäkkeen tehokkaasti. Koska AVD:llä on hyvä pystysuuntainen tarttuvuus, se jäähdyttää pystysuorat alueet tehokkaasti siinä missä muut sammutusaineet valuvat nopeasti pois ilman havaittavaa vaikutusta. AVD muodostaa peitteen palopesäkkeelle, mikä jäähdyttää paloa tehokkaasti ja muodostaa eristävän keraamisen kuoren palavan tuotteen pintaan. Vermikuliittiseos kestää korkeita lämpötiloja reilusti yli 1000 °C. AVD-peite säilyy eheänä jopa vaikeimmissa ja kuumimmissa litiumioniakkupaloissa.

AVD toimii erittäin hyvin lämpöeristeenä. Kun AVD:tä käytetään sammutusaineena, se eristää ehjät akkukennot tulipesäkkeestä, jossa lämpökarkaaminen ja palon eteneminen tapahtuu. Tällä tavalla ketjureaktio keskeytetään, jolloin lämmönsiirto kennosta kennoon pysähtyy nopeasti ja tehokkaasti. AVD:n ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta sammutusainetta voidaan käyttää useissa tilanteissa ja erityisesti palon hallinnassa ja sen rajaamisessa.

Sammuttimen käyttöalueet

AVD-käsisammuttimella on monta käyttökohdetta: teollisuus, myymälät, toimistot, julkinen sektori, mekaaniset verstaat, asunnot, varastohuoneet, lentoasemat, satamat, kierrätyspisteet, sairaalat, akkujen keräyspisteet… kaikki paikat siis, joissa yhä yleistyviä litiumioniakkuja esiintyy runsaasti.

Saatavilla myös 500ml suihkeena!

Siirry ostoksille Safety Partners -turvakauppaan »