Vaahtosammuttimet joka kotiin

Vaahtosammuttimet alkusammutuksen avuksi Safety Partnersilta! Vaahtosammutin, joka myös nestesammuttimen nimellä tunnetaan, on viisain valinta kotiin, toimistolle ja vapaa-ajan asunnolle.

Vaahtosammuttimen suuri etu jauheeseen verrattuna on sammutustehon maksimointi, mutta samalla jälkisiivouksen minimointi. Sammutusvaahto tukahduttaa ja kylmentää paloa, samalla estäen uudelleensyttymistä. Sammutuksen jäljiltä jäävä vaahto on helposti pyyhkäistävissä pois, eikä aiheuta jauheen tapaan korroosiota esimerkiksi keittiön laitteistoissa. Tämä tekee vaahtosammuttimesta ihanteellisen alkusammutusvälineen kotiin ja mökille!

Siirry ostoksille Safety Partners -turvakauppaan »

Vaahtosammuttimen säilytys ja käyttö

Vaahtosammuttimet toimivat käyttölämpötilassa 0°C…+60°C. Housegard-vaahtosammuttimen sammutusaineena toimii kalvovaahtoneste Fomtec EXT Ultra. Vaahto soveltuu erityisen hyvin palavien nesteiden (kuten öljyn, bensiinin ja maalin) sekä orgaanisten materiaalien (kuten puu, paperi, kankaat) sammuttamiseen. Neste on lähes 100% orgaanista eikä vahingoita luontoa.

Vaahtosammuttimet tulee pitää lämpimissä tiloissa, sillä pakkasen tullen neste jäätyy. Vaahdolla on turvallista sammuttaa sähköpaloja aina 1000V saakka. Mallistostamme löytyvät myös pakkasenkestävät vaahtosammuttimet. Lisäksi meiltä löydät hiilidioksidisammuttimet, pikapalopostit, jauhesammuttimet ja muut laatutuotteet – kysy!

Housegard-vaahtosammuttimet

Vaahto on viisain valinta toimisto- ja kotikäyttöön. Maksimaalinen sammutusteho, mutta vain vähän siivottavaa jälkikäteen. Vaahtosammuttimella on turvallista sammuttaa sähköpaloja aina 1000V saakka. Mallistosta löytyy myös pakkasenkestävä vaahtosammutin.

Laadukkaista Housegard -vaahtosammuttimista löydät seuraavat mallit verkkokaupastamme:

 • 6ltr 34A 233B
  • Teholuokka 34A 233B
  • Yleisin, hyvin tehokas käsisammutin toimisto- ja kotikäyttöön. Soveltuu hyvin myös kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin.
 • CGS 6ltr 13A 144B (pakkasenkestävä)
  • Teholuokka 13A 144B
  • Sammuttimen toimintalämpötila on -30°C/+60°C
 •  9ltr 43A 233B
  • Teholuokka 43A 233B
  • Suurempiin tiloihin kuten teollisuuteen ja sairaaloihin.

Siirry ostoksille Safety Partners -turvakauppaan »

Vaahtosammuttimet turvatakuulla

Housegardin vaahtosammuttimet kuuluvat ainutlaatuisen turvatakuun piiriin: kun tuotteen ostopäivästä on kulunut enintään 5 vuotta ja joudut käyttämään sitä tulipalon yhteydessä, saat Housegardilta tilalle uuden sammuttimen. Turvatakuu edellyttää, että vaahtosammuttimet rekisteröidään Housegardin sivuilla.