Palvelumme

SAMMUTINTARKASTUKSET
SAMMUTINHUOLLOT
ASIANTUNTIJAPALVELUT
KOULUTUSKOKONAISUUDET
VÄESTÖNSUOJIEN TARKASTUKSET JA HUOLLOT
PELASTUSUUNNITELMAT KIINTEISTÖIHIN, YRITYKSILLE JA TAPAHTUMIIN

Tarjoamme ammatti­taitoi­sta sammutin­huoltoa ja säännöllisiä sammuttimien tarkastuksia Kaarinasta käsin, tai sovitusti yrityksesi tiloissa. Tarkas­tamme ja huol­lamme myös kaikki pikapalopostimallit.

Asiantuntijapalvelumme kattavat kaiken auditoinneista ja suunnittelutöistä turvallisuusselvityksiin ja ohjelmointiin. Koulutuksemme koostuvat yhtä lailla monipuolisista ja sinulle sopivista, räätälöidyistä osa-alueista. Laadimme myös ATEX-direk­tiivin vaatimus­ten mukaiset räjähdys­suojaus­asia­kirjat. Samassa yhteydessä arvioi­mme mahdol­lisia vaihto­ehtoisia toimen­piteitä tilojen turval­lisuuden paran­tamiseksi.

Valitse yltä sinua kiinnostava osa-alue, tutustu ja ota yhteyttä!

Sammutinasiantuntijoiltamme saat parhaat vinkit ja arvion sinun tarpeisiisi oikeanlaisten alkusammutusvälineiden hankkimiseksi. Olemme myös laatineet käsisammuttimen valintaoppaan avuksesi. Tutustu siihen täällä.

Paloturvamerkkien ja poistumisopasteiden oikeinsijoituksessa olemme apunasi. Sammutuspeitteen sijoittaminen on yhtä lailla tärkeää niin kotona kuin yrityksissä – tutustuthan tuotteen ohjeisiin sopivaa paikkaa etsiessäsi.

Yhdessä Safety Partners -turvakauppamme kanssa myymme laajaa valikoimaa varoittimia, edellä mainittujen tuotteiden lisäksi. Pikapalopostit ja sen tarvikkeet saat sen sijaan tutustumalla vaihtoehtoihin täällä ja ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Asiakkaamme

Palvelemme niin henkilöasiakkaitamme kuin yrityksiä ja julkista sektoria luotettavasti ja joustavasti. Suuriimpiin asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa: